Vecka fortfarande minus nånting.....
18:e juli 2003

Förberedelser.
Förberedelser har en stor roll i mitt liv. Och planering... (Kan jag ha det efter min mor?) Därför var det nära att det inte blev någon bebis, för egentligen har jag inte planerat färdigt... Eller, det mesta är klart, det mest vesäntliga. Mannen, den bästa som finns. Jobbet, nja, där finns en del att önska, men det duger, det kommer in pengar i alla fall. Tidsmässigt stämmer det också. Vi har gjort allt i "rätt" ordning (enligt mig). Träffades, flyttade ihop, förlovade oss, och nu har vi varit gifta ett år... Så ska det vara!
Bilen, hmmm, ja den är på väg att bytas ut, eller den ska snarare få ett syskon, ett mindre rostigt syskon, en kombi... Huuua...
Huset då?!?!? Jag skulle ju ha ett stort fint hus på landet... Med en trädgård där man är alldeles sin egen, och kan gå naken när som helst (om man nu skulle vilja det...) Det kan man inte i vårt radhusområde, tror jag måste försöka stärka min exhibisionistiska ådra i så falll. Njae, huset är väl den punkt planeringen spruckit mest på. Men som sagt, det börjar bli dax. Å ett nytt hus kan vi ju skaffa när som helst!
Jag har nog insett det som alla har tjatat om, "Släpp hörnstolparna"! Det är nio månaders leveranstid, och dessutom en tillverkningstid som kan variera. Och förresten kan väl bebisen sova i vårt sovrum, eller i tvättstugan eller nåt! :o)
För i datarummet är det fullt!Förra Från början Nästa

Magbilder UL-Bilder