Vecka 22+0, tjugotredje veckan, femte månaden
28:e mars 2004


Härlighetsperiod!

Det är vååår!!!
Skrutt sparkar lagom mycket. Inte så hårt, men med ganska jämna mellanrum för att jag ska slippa oroa mig. Och det är så härligt när det rör sig lite! Vi har kommunicerat med Skrutten, om man trycker tillbaka när han sparkar, så kommer det en svars-kick efter ett par sekunder. Helt fantastiskt! Känner mig lagom tjock med. Härom veckan när vi skulle lunchgympa på jobbet sa en av tjejerna "Vilken fin liten mage du har, Anna!" och idag i hissen sa en av killarna också att det var en fin mage jag började få. Och det är klart man suger åt sig.
Tror nog att jag "visar upp mig" mer än min gravida kollega också. Men jag trivs bäst i tighta kläder, annars känner jag mig jättestor! Vill lixom framhäva att det är magen som har växt, inte jag. För än så länge har jag midjan kvar! Liiite har det satt sig på höfterna, men inte mer än innan jag slutade med p-pillren...

Är lite nöjd med, med att jag fixade lite hoppigare variant av träning. Körde ett kort lunch-friskis-pass i torsdags, och det gick hur bra som helst! Trodde nog att det skulle bli lite jobbigt, men det var inga som helst problem!
Och på söndag tror jag ska testa lite yoga igen, på ett nytt ställe inne i stan.
Och så är det vår i luften! Bara det gör ju att man får värsta energikicken! Har varit på navigationskurs i helgen, jag å Stefan å P, och när vi kom hem i går kväll var vi bara tvungna att börja vårstäda lite i trädgården! Sååå mysigt!
Ok, lite ont i ryggen har jag, men jag har varit till "Knakaren" i kväll, så då blir det väl bättre...

Fick höra om en ny "skrock-teori" av min vän F idag. Den var inte helt lätt begriplig och den sägs komma från en iransk läkare, men det var ungefär så här:
Grundantagandet är att alla människor "byter" blod vart fjärde år.
Den av mamman eller pappan som har färskast blod vid befruktningen styr, så att om tex pappan har "färskast" blod så blir det en pojke och vise versa.
Så, om det stämmer så har hon räknat ut att vi enligt denna teori kommer att få en tjej!

Lägger det till listan med skrock.
Tänkte också komplettera med en lista med vad ni tror. Mormor, (alltså Skrutts mormor, inte min) drömde om en flickbebis härom natten...

Men vad jag och Stefan tror, det är hemligt.Förra Från början Nästa

Magbilder UL-Bilder