Tjohoooooo
3:e december 2003

Tjoho nu är det min tur att skriva… ehm vad ska jag skriva nu då?? Jo det gick ju lite fortare än vad vi trodde att det skulle göra, i alla fall betydligt fortare än vad jag trodde, Anna har ju trots allt knaprat p-piller sedan Dackefejden. Men det betyder tydligen inget eller så var mina killar riktigt snabba, hualien! Iofs fick jag lite skit av Anna då jag åkte till Miami i oktober när hon skulle ha ägglossning men i november sa det klick. Annas mens uteblev och vi blev lite nervösa att det gick så fort som det hade gått eller om det bara var nåt som hände för att hon ätit piller så länge.

Den dagen jag köpte gravtestet så kunde hon inte bestämma sig för om jag skulle göra det eller inte, sagt o gjort traskade jag lite nervös in på Pressbyrån i Vallentuna Centrum och köpte ett gravtest. Tjejen i kassan tittade på mig som om hon funderade på att säga grattis men hon var tyst annars hade jag nog börjat skratta lite lätt hysteriskt.

När vi väl var hemma så var vi inte helt säkra på om vi skulle testa men det slutade med att Anna kissade och jag testade. Jag har bilder på Anna när hon fnittrar hysteriskt för det blev ju två streck på testet (om det bara blivit ett så hade det inte varit nåt, någon, ehm ni förstår nog vad jag menar). Tyvärr så lovade jag att jag inte skulle visa dem för någon, så bilderna får ni inte se, men pressa Anna lite så kanske...

Tack för mig leverpastej!Förra Från början Nästa

Magbilder UL-Bilder