Mitt i ägglossningen och ingen karl hemma...
11:e oktober 2003
(eller 12:e oktober faktiskt)

Åååå, hallå allihop!!!

Alltså, nu är klockan mitt i natten (och lite till) och jag är jättetrött och ska upp och jobba i morgon, men jag bara måste skriva av mig lite!
Vet ni vad vi har fått reda på idag?!?!? Ett av paren i vår allra närmsta kompiskrets väntar barn!!! Helt otroligt! Superspännande!
Det är så himla kul, för hur många gånger har vi inte pratat om att "synka" våra mammaledigheter! Åååå, så nu längtar jag ännu mer till vår mage vill komma till oss!!!


STEFAN, KOM HEM!!!

Och sen när alla började prata om dom andras mage runt middagsbordet dröjde det inte längen innan pikarna kom...
Det började ju såklart redan innan vi kom tillbaka in i köket, och jag får erkänna att jag var rätt sugen på att berätta bara för tjejerna att vi gör vad vi kan för att få till det. Men eftersom Stefan är bortrest och jag inte har en chans att få tag på honom för ett "godkännande" av avslöjandet så avstod jag.
Och jag måste säga att man ska vara riktigt kreativ och om man ska lyckas krångla sig ur alla mer eller mindre inlindade frågor och komma med bagatelliseringar och långa utlägg om hur bra man har det på jobbet och om hur dåligt det passar just nu med barn, och om hur många skräckhistorier man hört senaste månaden om hemska förlossningar och kolikbarn, osv...
Tror jag ryckades röja undan alla nyfikna funderingar, för den här gången...

Härom veckan fick jag en inte alls inlindad fråga direkt på morgonen när jag kom till jobbet.. H.H. satt i servicedisken och spände ögonen i mig så fort jag klev in genom dörren och frågade: -"Anna, äter du p-piller?!?!?"
-"Harkel, stamma, stamma, njaaa, jooo, det gör jag !!! Så klart!!!"
Visade sig sen att hon inte var ett dugg intresserad av våra barn-skapar-planer utan ville veta vilken sort jag äter (åt), hon hade glömt bort vilka hon brukade ta, och behövde ett nytt recept. Men jag hade en puls på 190 när jag insåg att jag klarat mig ut "fällan" i blotta förskräckelsen...Förra Från början Nästa

Magbilder UL-Bilder